ÚJJÁSZÜLETÉS-TRÉNING thétában 2016. november 26-27. (szombat-vasárnap)

ÚJJÁSZÜLETÉS-TRÉNING thétában

Fogantatási, magzati és születési energiamintázataink átalakítása, hogy az életenergia szabadon áramoljon

2016. november 26-27.  (szombat-vasárnap)

Meditáció, transzlégzés, ThetaHealing, bodywork és energiagyógyászati módszerekkel

 • Ha szeretnéd tudni, miért vagy itt ebben az emberi létezésben és mi az életcélod,
 • Ha szeretnéd, hogy az életed új élményeket hozzon,
 • Ha szeretnél babát, de akadályokba ütközöl a fogantatás során,
 • Ha várandós vagy és szeretnél akadálymentes, természetes szülést,
 • Ha úgy érzed az életed elakadt és be vagy szorítva,
 • Ha szeretnél javítani a párkapcsolatodon,
 • Ha szeretnél az életedben harmonikusabb szexuális élményeket,
 • Ha szeretnél harmonikus testet,
 • Ha gyógyítással foglalkozol vagy terápiákat tartasz,

Segítség lehet a születésed élményének újra átélése, tudatosítása és transzformálása.

 

A folyamatot kíséri:
Tóth Andrea Beáta (meditáció, transzlégzés- és szimbólumterápia, ThetaHealing konzulens) Tel.: 36 20 3580297, dobosandrea7@gmail.com,  www.szuletesterapia.hu és Basa Ágnes (asztrológus, relaxációs tanár)   

Szombaton: 10.00-19.00 óráig és vasárnap: 9.00-20. 00 óráig.

 

Helyszín: Ajna Jóga- és Mozgás Stúdió, Bp. 1113 Bartók Béla u. 80.

 

Résztvevők száma: min. 12 – max. 18 fő.

Program: A két nap alatt mindenkinek lehetősége van, hogy kétféle módon is újra átélje saját születését és ezáltal egy sor életproblémáját feloldja.

A tréningen egyéni, páros és csoportos gyakorlatokra, meditációkra kerül sor. A kétnapos workshop saját fogantatásunk, születésünk során esetlegesen elszenvedett traumák megismerésén és transzformálásán keresztül elősegítheti.

 • Az ikertestvér elvesztésével kapcsolatos fájdalmak feloldását,
 • saját gyermekünk fogantatásának tudatos átélését,
 • magzati létének és megszületésének optimalizálódását,
 • önnön életünk blokkjainak, fájdalmainak feldolgozását, ezen keresztül a saját gyermekeinknek átadott modellek feloldását,
 • párkapcsolatunk elmélyülését,
 • fogantatási nehézségek feloldását.

 

Részvételi díj: 28 000 ft/fő (Pároknak 25 000 ft/ fő.)

 (A részvétel feltétele 15 000 ft/fő előleg átutalása.

Számlaszám: Magnet Bank: 16200216-17079042 Tóth Andrea Beáta

Megjegyzésbe kérlek írd oda, hogy születéstréning.)

A tréning nagyon hasznos terapeuták számára, akik az átélt élmények nyomán felismerik, hogy milyen jelek mutatnak fogantatási, magzati állapotban átélt és születési traumákra.

Pároknak és barátoknak kifejezetten hasznos együtt jelentkezni! Párok között az intimitás képessége nagyon megerősödik.  Várandósoknak nagyon ajánlott a párjukkal együtt jönni!

Részletek a kétnapos Újjászületés Workshop utáni kérdőívekből,
a résztvevők szemével:


„Megváltozott az életem. … és rájöttem nem selejtes darab vagyok, ellenkezőleg: nagy kaland az életem, és a születésem csak része ennek a kalandtúrának.”

“Időközben változás állt be az életemben: babát várok és kimondhatatlanul boldog vagyok! Kb. egy héttel a tréning után fogant meg, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy hozzájárult a sikerhez!!! Ezért is elmondhatatlanul hálás vagyok Neked és Áginak. Köszönöm!”

„Nyitottabb vagyok valami új eljövetelére, és az önbizalmam is épül.”

„Másnap a rossz álmot elkezdtem feldolgozni, tudatosítani. És azt éreztem, hogy a háttérben mindig stabil maradok: mintha biztos voltam benne honnan jövök és hova tartok, csak a jelenben van egy megoldatlan kérdés, amit nemsokára meg fogok tudni oldani a családommal kapcsolatban. Konkrétan, hogy mennyire számíthatok az Apámra a családban. Az álmom azt mutatta, hogy ez a félelmem, hogy nem számíthatok rá, viszont éreztem legbelül, hogy mégis sokat köszönhetek neki, bármennyire is nem tökéletes mi hármasban az Anyámmal egy biztos, stabil kapcsolatot alkotunk, és ezt az érzést a tréning adta nekem.”

 “Úgy érzem sokkal toleránsabb vagyok embertársaimmal és ezáltal kapcsolataim minősége pozitív irányba változik.”

„Számomra óriási jelentőségű az Élmény kényszerítő jellege. Meditáció, transzlégzés alatt lehet hogy elalszom, elkalandozok, kétségeim támadnak stb. Régóta kapom a terápiás tanácsokat hogy figyeljek a testérzéseimre, de nem sikerül elkapnom őket. Viszont  10 emberrel fölöttem, a szülőcsatornában küszködve az átélés fizikai szinten garantált, és így a lelki aspektusok előtt is megnyílik az út. Ehhez jön hozzá az az újszerű élmény amit a csoport jelenléte, az abban való részvétel jelent.

Számomra a különleges erőt a nonverbális közeg hordozta, óriási ajándék volt 2 napot kényszeres fecsegés nélkül tölteni (A szünetekben sem, nem kellett udvarias ám érdektelen párbeszédekbe bocsájtkoznom!!!). Így sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz idegen emberek is, ilyen rövid idő alatt is.

Az azóta eltelt időben nehéz pillanatokban gyakran eszembe jut a szülőcsatorna: ha azt leküzdöttem, ehhez képest minden akadály banálisnak tűnik. Hatalmas támasz továbbá annak a lehetősége, hogy van módja annak, hogy kilépjek a „fej”-ből.

Köszönöm!!!”

„Úgy hiszem, hogy a tréning hatása hosszabb távon még szembetűnőbb lehet, de amit azóta sikerült a magam számára megfogalmazni, hogy a világ nem egy ellenséges hely, hanem jó benne lenni és sokkal tudatosabban élem meg, hogy szeretve vagyok! És mintha azóta több dicséretet kapnék (vagy jobban meghallom…)”

„Egyik az, hogy egy nagyon jó közösség alakult ki, aminek részese lettem és mély kapcsolatok, barátságok alakultak (ez biztosan a tréning hatásaJ ).

Azóta anyámmal sokkal jobb lett a kapcsolatom (bár előtte is voltak jobb időszakok), pedig nem beszéltünk róla, nem is tudja, hol voltam, sőt másról sem nagyon beszéltünk, semmi különös nem történt, aminek betudható lehetne ez a változás.

Párommal is jobb a kapcsolatunk, bár a tréning előtt és alatt éppen össze voltunk veszve, amiért nem akart velem jönni, úgy éreztem magamra hagyott, ezért rossz érzésekkel indultam el, gondolván, hogy biztos mindenki a párjával megy és nekem milyen rossz lesz egyedül.

Véleményem szerint ez annak köszönhető, hogy sikeresen el tudtam búcsúzni az ikertestvéreimtől.

Testi tüneteim még vannak, lehet, hogy azok lassabban/később múlnak el (feltéve ha kapcsolatosak a tréning témájával).

Egyre tudatosabb vagyok atéren, hogy nekem nem kell mindig annyit udvariaskodnom, hogy másokat előbbre engedjek (bármiben), hogy én is megérdemlem a jó dolgokat és nem kell bűntudatot éreznem. És ami egy hihetetlenül fantasztikusan felemelő élmény/érzés volt, hogy azzal is szembesülhettem, hogy én akartam a világra jönni, én akartam megszületni, és aki nem akart megszületni, ugyanúgy az ő döntése lehet. Voltak olyan érzéseim a tréninges megszületés után, hogy de mégsem…nem akarok. Az eredeti megszületésem után pedig hosszasan betegeskedtem, míg végül csak életben maradtam, de azóta is szenvedéssel járt, vagy fizikailag, vagy érzések szintjén biztosan, ha más nem, a bűntudat érzése miatt. Most már másként érzek és ez elmondhatatlanul jó érzés, hogy nemcsak érzem, hanem tudom is ezt, mert már emlékszem is, mióta volt alkalmam visszamenni azokba az időkbe, amikor ez eldőlt. Már tudom, hogy így döntöttem, ezt akartam, hogy célom van és hogy értelmem van. És hogy egyedül is képes/alkalmas vagyok (az életre). De amíg a szomorúság, elvágyódás, ’de ha mégis élek, akkor viszont bűntudat’ érzések domináltak, addig nem tudtam boldog lenni és úgy igazán semminek sem örülni.

Azt hiszem, végül is ez a legfontosabb következmény, ami már biztosan látszik. Úgyhogy nagyon köszönöm az élményt, a lehetőséget, a támogatást, a közreműködést, a segítséget mindehhez.”