ThetaHealing® konzultáció

ThetaHealing® konzultáció
ThetaHealing® konzultáció

A Theta Healing® technikát Vianna Stibal alakította ki.

Ezzel a módszerrel nagyon könnyen érhetünk el változásokat életünk minden területén.

A ThetaHealing® a théta agyhullámokat használja a pozitív változások elérésére. A théta agyhullámok segítségével egy nagyon mély, feltétel nélküli elfogadás állapotába merülhetsz.  Ezt nevezi Vianna “A mindenség teremtőjének”.

Azzal, hogy összekapcsolódsz evvel a magasabb intelligenciával, képes leszel változásokat létrehozni tudatalatti rendszeredben  és  más szinten önmagadban.
A korlátozó hiedelmektől és érzésektől is megszabadulhatunk. Ezek a hiedelmek és hitrendszerek, amelyek pillanatról pillanatra hozzák létre és alakítják életünket a személyes tapasztalatainkon és lelki blokkokon kívül még a generációs rendszerünkön, a fogantatásunkkal hozott tapasztalatainkon és a kollektív emberi és történelmi tudaton keresztül is táplálkozik.
Ezzel amódszerrel mindezen síkokon egyszerre tudunk hatást elérni.

A ThetaHealing®  segítségével rájöhetsz, hogyan blokkolod a saját boldogságodat a belső energetikai állapotaid révén. Segítségével újraépítheted az életed, s megkapod azokat az eszközöket is, melyekkel régi, negatív mintákat szabadíthatsz fel, s a helyükbe újakat, pozitívakat ültethetsz, hogy harmóniát, és egyensúlyt teremthess önmagadban.

Bővebben: http://thetaterapia.hu/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.