Vélemények az erdei meditációról

“Minden pont úgy volt jó, ahogy volt! Profi ellátás, profi túravezetés és átgondolt, megtervezett programok. Nagyfokú bizalom, hogy meg tudjuk csinálni! Köszönöm.”

 

“Ha elakadtál az életben, vagy nem találsz választ egy kérdésedre, nézd meg hogy működik a természetben! Ezt itt tökéletesen megtapasztalhattam! Köszönöm!”

 

“A vipasszana meditációt remekül megtámogatta számomra a vizualizációs gyakorlat a természetben. Újra felfedeztem a természet nyugalmát. Mint gyermekkoromban! Fantasztikus élmény volt! Köszönöm!”

 

“A program átélése után nem érzem szükségét, hogy kelet szakrális helyeire utazzam, hogy önmagamat keressem. Budapesttől kb. 1 órára a természetben, szeretetteljes környezetben támogatva, maximális bizalom és útmutatás mellett rátalálhatok önvalómra.”

 

“Sajnálom, hogy nem tudok javítási javaslatot írni, mert minden: a ház, a hely, anyukád gondoskodása és kedvessége, a túrázás és a helyek, ahol voltunk, a meditációk és a biztonság így volt tökéletes”

 

“Minden képzeletemet felülmúlta a helyszínek megválasztása, a vizualizációs gyakorlatok fantasztikus levezetése. Sokkal többet láttam, mint amit vártam. Külön köszönöm a fantasztikus ételt és kiszolgálást, mindent!